Compacte en complete camperbussen

De kampeerbussen van Bellcampo hebben zuinige dieselmotoren en zijn voorzien van vijf versnellingen of een automaat. Ze hebben stromend water, meestal zelfs warm. Er kunnen twee kinderbedden of een extra bed voor volwassenen bovenin worden opgemaakt.

Twee types: Het hoogdak is vast, het klapdak beweegt. In alle gevallen is er veel stahoogte en kan er door de hele bus bewogen worden. De bussen van Bellcampo zijn aan de achterkant toegankelijk, waardoor onder de achterklep extra leefruimte ontstaat.

Van binnen zijn alle bussen hetzelfde. Achterin: L-vormige keuken met aanrecht, compressorkoelkast en tweepits kooktoestel. In het midden: Een neerklapbaar tafeltje en een tweepersoons zitbank. De voorstoelen kunnen gedraaid worden. De bank kan uitgeklapt worden tot een ruim bed (195 x 135)

 

Optima met hoogdak.

Vast verhoogd dak met overal stahoogte en luxe knikarm-luifel.

Achter de rugleuning van de zitbank kan het beddengoed worden opgeborgen. Daarmee kan een bed van 195 x 135 cm worden opgemaakt.

De tweepersoons zitbank kan naar voren worden geschoven waarna de rugleuning plat gelegd kan worden.

Aan de achterkant en aan de zijkanten kan in- en uitgestapt worden. Tijdens het rijden kan overal vrij door de bus bewogen worden.

Rechts achterin zijn kasten, waarin het meegeleverde kook, eet- en drinkgerei kan worden opgeborgen.

Achterin bevinden zich de L-vorm keuken met tweepits-kooktoestel, koelkast met vriesvak, het aanrecht met bestekbak en spoelbak en meestal een buitendouche.

Rijden

Rusten

Slapen

Optima met klapdak.

Met geopend dak stahoogte. Met dicht dak overal parkeren

In de poef rechts achterin is de WC (porta-potti) opgeborgen. Aan de achterklep kan een luifel worden bevestigd. Daar kan gedoucht worden en de porta-potti worden geplaatst.

Op de bank en de draaibare voorstoelen kunnen vier personen comfortabel aan de opklapbare vouwtafel zitten.

Het dak is hoog genoeg voor twee extra bedden bovenin. Er is ruimte voor een bed van 60 cm breed of twee van 50 cm.

De kampeerbussen hebben niet meer ruimte nodig dan een tent of een caravan.

   HomeHome.htmlHome.htmlshapeimage_2_link_0
Home.html
Fotos.html